David Icke – Testünk és a holografikus valóság 2.rész

A béltisztító kúra alatt és más alkalmakkor is találkoztam olyan gyógyítókkal, akik szerint a test különböző részei saját elmével rendelkeznek.

Azt mondják, hogy az emésztőrendszernek is, az immunrendszernek is, a májnak és más szerveknek is saját elméjük van.

Ez minden bizonnyal így is van, hiszen a test egy hologram, és ezért lehetséges az, hogy ezek a szervek képesek egymással kommunikálni és eseményekre, változásokra reagálni a legelképesztőbb módokon. A hologram biztosítja, hegy valóban ott van a test minden részében az agy egy kisebb változata.

A DNS és az RNS kommunikál, és információt cserél a test minden részével, az agy pedig ennek koordinátoraként működik.

Amikor a vastagbél elzáródik, és a máj nem tudja kiválasztani a méreganyagokat, akkor a az információ végighalad a test internet-hálózatán, és a számítógép ennek megfelelően cselekszik. Mi ezt májkövekként érzékeljük.

A sérülések gyógyítása, a vérvesztés megállítása és a test milliárdnyi más reakciója a DNS és az RNS program szerinti információ-közvetítése.

Másik fontos dolog, hogy a test-hologram kétharmada víz. A víz a test minden feladatához elengedhetetlen, és ahogy Masaru Emoto munkája kimutatta,

a víz információhordozó is.

Ezen kívül, a DNS körüli elektromos és más rezgésjelek remek közvetítője.

masaru-emoto-viz
Masaru Emoto

A test ebből a szempontból olyan, mint egy telep, és amikor nem iszunk eleget, úgy viselkedik, mint egy autó akkumulátora, amiben túl alacsony a desztillált víz szintje — nem működik elég jól.

Több jel és tünet is mutatja, ha kevés a víz a szervezetben, többek között fejfájás, gyenge figyelem és fáradékonyság. Ezek mind a DNS kommunikációjának akadozásából adódnak. Azonban ne feledjük, hegy még ezek is csak a fejünkben történnek, és a tudatosság magasabb szintjén ez is csak illúzió.

Egy egészséges szervezetben a DNS az RNS segítségével kommunikál a számítógép különböző részei között, a betegség pedig a rendszer üzemzavara. Végtelen kiváltó oka lehet ennek, de mind ugyanazt a sémát követi: a DNS-en és az RNS-en áthaladó információ pontosságára hatnak. A magasfeszültségű vezetékek közelében élők, vagy elektromágneses technológiával dolgozók fogékonyabbak bizonyos betegségekre és a rákra.

Nagy Britanniában úgynevezett Tetra antenna-rendszereket telepítenek a segélyhívó szolgálatok kommunikációs hálózatához. Az antennák az emberi agy frekvencia tartományában sugározzák jeleiket.

Úgy hallottam, hogy ezt a technológiát a teljes mértékben az Illuminátusok irányítása alatt álló Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal révén vezették be. Ez nem meglepő, hiszen ahol telepítve vannak, ott a Tetra antennákat már kapcsolatba hozták — nagyon helyesen — a rákos megbetegedések emelkedő számával és más fizikai, mentális és érzelmi rendellenességekkel, mint amilyen a depresszió is.

Ennek oka, hogy az elektromágneses mikrohullámok illetve egyéb frekvenciák megzavarják a DNS-RNS adatátviteli rendszert, így a számítógép pontatlan adatokat kap. Olyan, mint amikor rossz a térerő egy mobiltelefon beszélgetés alatt. Csak bizonyos szavakat hallhatsz meg, és nem érted, hogy pontosan mit mond a másik.

Az emberi testben ezek a megzavart kommunikációs folyamatok úgy viselkednek, mint a számítógépes vírusok. Ez a rák.

A sejtek folyamatosan osztódnak, és mindez rendben is van, amíg pontosak a másolatok. De ehhez pontosak kell lennie a DNS•RNS kommunikációnak a sejt felé. Amint az elektromágneses mező vagy más hatás megzavarja az adatátvitelt, a sejtek hibás másolatokat kezdenek létrehozni gyakran nagy sebességgel, ezt nevezzük ráknak.

Képes úgy terjedni, mint a számítógépes vírus, egyre nagyobb területeket fertőzve meg, amíg a számítógép már nem tud tovább működni.

Nekem is volt egy vírus a számítógépemen, ami eleinte alig okozott gondot, míg végül be sem tudtam kapcsolni a gépet. Mit is szoktunk mondani ilyenkor? Meghalt a számítógépem.Így van ez a testtel is.

A társadalom felépítése miatt az üzemzavar, a betegség esélye a mai “modern”világban” óriási. Azt mondják: a stressz gyilkol. Ez így is van — de miért? Ahogy az érzelmek kibillennek egyensúlyukból, hatnak az adatátviteli hálózatra.

A bélrendszer az első hely ahol a gondok kezdődnek — gyomoridegesség, félelem, hányinger és a többi “szar”.

Bizonyos határokon belül ez rendben van — mindaddig, amíg nem jelent folyamatos terhet a szervezetnek. Amikor azonban a stressz elér egy kritikusan magas szintet, és tartósan ott marad, a rendszer nagyobb részén jelentkezik az üzemzavar.

Bőrkiütések, gyomorfekély, rák és a stressz legnagyobb jele, a szívinfarktus következik. Az érzelmi kór egy másik aspektusát is érzékeltem Hawaii-n.

A csontkovács rendelőjének várójában találtam egy könyvet Dr. John E. Sarno-tól, aki a New York University School of Medicine klinikai rehabilitáció professzora, a Howard A. Rusk Rehabilitációs Intézet orvosa a New York Univenity Medical Center-ben, címe: A hátfájás gyógyítása — az elme-test kapcsolat (Worms, Books. 1991).

Részletesen kifejti húsz éves, a fájdalom és az elme/agy kapcsolatról folytatott kutatásait. Nyilvánvaló, hogy az agy hozza létre a fájdalmat, miután dekódolja, címkézi a kellemetlenség helyszínének üzenetét. Amikor belerúgsz valamibe, tulajdonképpen nem érzel addig fájdalmat, amíg az agy fel nem dolgozza az információt, és nem dönt úgy, hogy fáj.

Az erős fájdalmak egyik kezdési módja az, amikor gátolják például, hogy a reumás térdből eljusson az üzenet az agyba. Az üzenet hiányában nincs fájdalom.

Ha képes vagy tudatosságoddal az elme hitrendszerét megváltoztatni, keresztül tudsz menni a tűzön anélkül, hogy megégnél.

tuzonjaro-lany

Sokan végig mennek a vörösen izzó parázson, és nem éreznek forróságot, sem bármilyen kényelmetlenséget. Csak a fejükben sétálnak végig rajta, és hogy éreznek-e fájdalmat vagy nem, majd az alapján dönti el az agyuk, ahogyan a valóságot érzékeli. Ott vannak aztán azok a jógik és tibetiek akik le tudják lassítani szívverésüket majdnem nullára.

Meztelenül ülnek a fagyban, mert olyan belső hőt képesek termelni, hogy a hátukra terített nedves törölköző is megszárad.

Dr. John E. Sarno azonosította a fizikai következményekhez vezető kapcsolatokat a test és a mentális, illetve érzelmi állapotok között. Azt találta a reménytelen esetek két évtizedes sikeres kezelése alapján, hogy

a hát, a nyak, a vállak, a far és a végtagok fájdalmainak okozói az elnyomott érzelmek.

A csontkovács elmesélte, hogy csillapíthatatlan hátfájástól szenvedett mindaddig, amíg el nem olvasta Sarno könyvét. Követte az utasításokat, amelyek alapján azonosította az elnyomott érzelmet, és felismerte, hogy félelemben élt, miközben nem is tudott róla. Amint felfedezte a kapcsolatot, hátfájása megszűnt. Sarno így gyógyította meg több ezer páciensét. Műtét és orvosságok nélkül, annak ellenére, hogy a hivatalos orvoslás szerint gyógyíthatatlanok voltak.

Az érzelmi okok megfigyelésének és beazonosításának folyamata megnyitja a hologramban (merevlemezen) tárolt adatokat, és engedélyezi törlésüket.

Amikor az érzelmi reakció rögzített adatát eltávolítjuk, fizikai kifejeződése is gyorsan eltűnik.

dr-john-e-sarno
Dr. John E. Sarno

A csontkovács felesége komoly nyakfájdalommal küzdött, de semmit sem tudtak tenni, amíg össze nem kapcsolták a problémát az asszony hetekkel korábban elpusztult macskájával. Születése óta nevelgette a macskát, és elvesztése nagyobb érzelmi megrázkódtatással járt számára mint gondolta volna. Amint felismerte a kapcsolatot, nyakfájdalma megszűnt.

Érdekes, hogyan mondjuk azokra az emberekre, akik érzelmi frusztrációt okoznak nekünk, hogy “púp a hátamon”. Én is megláttam a kapcsolatot saját gerinc és nyakfájdalmaim és az elmúlt hetek érzelmi kihívásai között. Ez az elme és a DNS érzelmi programjainak kölcsönhatása, és ahogyan megzavarja a kommunikáció pontosságát és egyensúlyát.

Érzékelheted ezt a kölcsönhatást, ha valamilyen szomorú, nyomasztó vagy rémisztő dologra gondolsz.

Nem kell megtörténnie, hiszen a gondolat már kiváltja az érzelmi reakciót.

A tudósok mára bebizonyították, hogy az agy ugyanazon része aktiválódik akkor is, ha megtapasztal valamit a személy, és akkor is, ha csak gondol rá. Az Illuminátusok folyamatosan manipulálják ezt a rendszert a kívánt érzelmi reakciót kiváltó hírek közreadásával.

Mike Lambert gyógyító hangsúlyozza, hogy a test azon területei amelyeket Dr. Sarno oly hatékonyan gyógyít, az akupunktúra gyakorlatában kapcsolatban állnak az epehólyaggal ami a depresszió forrása lehet, amint egyensúlyát veszti, illetve a májjal, ami a harag forrása.

A test és a DNS közötti kapcsolat azt jelenti, hogy az érzelmek hatni képesek a testre, és a test képes hatni az érzelmekre.

A sejtben található méreganyagok depressziót és haragot okozhatnak, amelyek a több érzelemmel egyetemben olyan vegyületek kiválasztását indítják el, amiket aztán a sejtek felszívnak.

Ez aztán az ördögi kör. De a Tudatosság meg tudja törni. Érdekes módon, a párizsi Necker Kórházban a test meridián rendszerén radioaktív nyomkövetőkkel végzett kutatások azt mutatták, hogy az energia egy beteg szerv meridiánján sokkal lassabban haladt át, mint egy egészséges szervén.

Mike Lambert olyan kísérletekről is beszélt nekem, amelyekben az érzelmi állapot a testben keringő információ áramlását lassította. Amint ez az élénk információ-mozgás gátolt, a test-számítógépben üzemzavar lép fel, így okoz az érzelmi stresszhelyzet betegséget.

A szívinfarktus oka is a statikus energia, ezért mondják azt is, hogy “megszakad a szíve” annak, aki egy szerettét elveszíti.

Minél lassabb az energiaáramlás, annál alacsonyabb a test rezgésszintje, és annál nagyobb lesz a sűrűsége. Érzelmi stressz során, vagy amikor lehangoltak vagyunk, sokszor mondjuk. hogy “nehéz a szívünk”. A merev vélemények és az elnyomott gondolatok is gátolják az energiaáramlást, lassítva ezzel a hologram rezgését.

Valerie Hunt, a Kaliforniai Egyetem kineziológia professzora Los Angeles-ben, kifejlesztett egy technológiát az emberi energiamező mérésére, és igazolta, hogy az ember állapota befolyásolja rezgésszámát és rezgés-szintjét.

Alacsonyabb a rezgésszáma azoknak, akik az öt érzékszerv által megtapasztalt valóságban élnek (elme és érzelmek), mint azoknak, akik magasabb érzékelésüket is használják (lélek).

Ahogy az embert elnyomta a félelem, mind nagyobb sűrűségbe merült (Az ember bukása?). Az ételek és az italok szintén információ-áramlást befolyásoló rezgéseket bocsátanak ki magukból. Az Illuminátusok nagyvállalatai által előállított szörnyű ételek fogyasztásával tönkretesszük egészségünket. A Mátrixban minden rezeg, harmonikus vagy zavaró rezgéssel. Ez utóbbi jellemző a DNS-RNS adatforgalmat gyorsan megzavarni képes vegyi ételekre.

kek-dns

A Super Size Me című film bemutatta a gyorséttermi ételek fogyasztásának szörnyű hatását. Egy New York-i fiatalember naponta háromszor evett McDonald’s ételt, miközben orvosok követték figyelemmel egészségének alakulását. Az eredmény lehangoló volt. A 33 éves, fitt fiatalember napokon belül hányni kezdett, fejfájásra és depresszióra panaszkodott.

Máját legyűrték a telített zsírok. A vizsgálatok eredményeit Dr. Daryl Isaacs sokkolónak nevezte. Teste teljesen abnormálissá vált – mondta. Az egy hónap alatt sokat hízott és csúnyán megbetegedett.

-Az arcom foltos lett, és akkora pocakom nőtt, mint még soha – mesélte. Teste döbbenetes volt és igazán rémisztő. Isten tudja, milyen hatása lesz a mai gyorséttermi, kólalőtyölő, vegyszerrel átitatott nemzedék étkezési szokása egészségére. Fontos, hogy a főhős arról is beszámolt, hogy lehangolttá vált ez alatt az idő alatt. A vegyi anyagok hatással voltak a DNS kommunikációra, amit értelemnek nevezünk.

Felhasznált irodalom: David Icke – Infinite Love Is the Only Truth: Everything Else Is Illusion

Hirdetés