Csapatostul ólálkodnak a Nagylábúak Floridában?

A Nagylábúak nagyon is valóságosak, több is van e kriptid lényekből és Florida egyik erdejében is élnek – állítja egy lelkes erdőjáró. A Nagylábúak kutatói szerint az említett térségből az elmúlt években több észlelést is jelentettek.

Denis DeChenes gyakran lovagol és sétál a több mint 200 négyzetkilométeres Goethe Állami Erdőben, az elmúlt években olyanokat tapasztalt, vélt hallani, illetve látni, amelyek következtében arra a véleményre jutott: Nagylábúak is ólálkodnak a területen – írta a napokban a Gainesville Sun.

Hirdetés

A nő akkor kezdett felfigyelni a furcsaságokra, amikor lovaglás helyett gyalogszerrel, kutyája kíséretében ment be az erdőbe. Állítása szerint séta közben hallja őket, amint séta közben körülötte mozognak. Egy idő után elkezdett fényképezni is az erdőben, videókat is készített, az egyik felvételen pedig véleménye szerint a háttérben látszik is az egyik lény.

A Nagyláb Kutatók Szervezete (Bigfoot Field Researchers Organization – BFRO) weboldala szerint az elmúlt években több Nagylábú-észlelést is jelentettek az említett térségben – olvasható a cikkben.

forrás: Pécsi STOP/Gainesville Sun