Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Az UFO-k és a holdkutatás

Több évvel a holdkutatás befejezése után hangzottak el az első olyan kijelentések, hogy az amerikai űrhajókat végig idegen járművek kísérték útjukon.

A rejtélyes objektumokat az asztronauták le is filmezték, bár ezek a felvételek sajnos soha nem kerültek a nyilvánosság elé.

Valószínűleg sokan hallottak már azokról a rádióbeszélgetésekről, melyek a földi irányítás és az űrhajósok között zajlottak, ahol is többször megemlítették a nem földi eredetű különös tárgyak jelenlétét.

Néhány rádióamatőrnek is sikerült fognia ezeket az adásokat, így napvilágot láthattak ezek az információk, melyeket volt NASA-dolgozók szintén megerősítettek.

Voltak akik odáig merészkedtek a feltételezésekben, hogy az Apollo-13 balesetét is az UFO-k számlájára írták, igaz úgy vélik, hogy nem szimpla agresszióról volt szó, hanem az amerikaiak kísérleti atomrobbantását akadályozták meg a Holdon.

Ez az elképzelés nem is olyan merész, mint elsőre hangzik, hiszen többször is előfordult, hogy azonosítatlan objektumok befolyásolták az űrhajók berendezéseit. Időnként különös rádióadások nyomták el a földi irányítóközpont és az űrhajósok között zajló kommunikációt, de olyan is előfordult, hogy éles fényvillanások vakították el az asztronautákat.

Egy alkalommal az egyik UFO olyan közel merészkedett az űrhajóhoz, hogy már az összeütközés veszélye fenyegetett, de az utolsó pillanatban megváltoztatta az irányát, viszont az űrhajósok kabinját erőteljes hőhullám öntötte el.

Az idegenek persze nemcsak az űrrepüléseket tartották szemmel, hanem a holdraszállást is. Ma is sokan úgy vélik, hogy Armstrongék több UFO-t is láttak a Hold felszínén, s emiatt órákra elhalasztották a holdkompból való kiszállást.

Az űrhajósok és az automata kamerák által felvett fényképeken több olyan furcsaságot fedeztek fel, vagy vélnek felfedezni, melyek arra utalnak, hogy a Holdon mesterséges építmények vannak, s felszínén valamiféle értelmes tevékenység folyik.

apollo15-holdon

Többek között ezt látszik megerősíteni egy amerikai fotóelemző kijelentése is, mely szerint a NASA-nak végzett munkája során, idegen űrhajókat és furcsa holdi alakzatokat retusáltak ki a nyilvánosságnak szánt fényképekről.

Tagadhatatlan, hogy vannak olyan felvételek, amelyeken tényleg látszik valami furcsa, mesterségesnek tűnő épület. Ilyenek a hold-dómok, ezek a néhány kilométer átmérőjű, szabályos kupola alakú formák, melyek gyakran csoportba rendeződve láthatók.

Ezek mellett egyes kráterek részletesebb vizsgálata azt mutatja, hogy méretük és formájuk állandóan változik, mintha valamiféle bányászati tevékenység során alakulnának át.

Az asztronauták maguk is látták, hogy egyes kráterek belsejében mozog valami, fényvillanások, felszálló por vagy járműnyomok látszódtak a felszínen.

Amikor az amerikaiak megbizonyosodtak róla, hogy a Hold már lakott, törölték a holdbázis megépítésének a tervét, és a további kutatásokat is leállították.

Rejtélyek szigete

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar