Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Az UFO-k által leginkább látogatott helyek a Földön 7.rész

img

Japán sűrűn lakott szigetekből áll, amelyeket geofizikai aktivitás jellemez, ahogy ezt a számos, heves földrengés gyakorta bizonyítja is. Ez pontosan az a hely, ahol a kutatók úgy vélnék, hogy az UFO-k gyakran megjelennek, és igazuk is lenne.

Csakugyan sokan számolnak be róla, hogy közvetlenül a földrengések kitörése előtt furcsa fények jelennek meg az égen. A legaktívabb rész valószínűleg Hokkaido szigete, amely Tokiótól mintegy hétszázötven kilométerre északra fekszik.

Az egyik legérdekesebb találkozás Tomakomaiban történt, a parton, a sziget közepét uraló hegyvidéktől délre. 1973 júliusában egy fatelep éjjeliőre különös, narancsszínű fényt vett észre az égen, amely spirál alakban tartott lefelé, majd lebegni kezdett az öböl felett.

Amikor már csak néhány méternyire volt a víztől, egy cső nyúlt ki a fényből, és világítani kezdett, amikor elérte a vízfelszínt. A szemtanú megdöbbenésére a különös fény vizet szivattyúzott a csövön keresztül. ez néhány perc múlva abbamaradt, és a fény egyre halványabb lett, ahogy a tárgy felemelkedett és megindult a rémült szemtanú irányában a sziget belseje felé.

Amikor az UFO elhaladt a feje fölött, a szemtanú körül nappali világosság támadt. Ekkor már látta, hogy a tárgy egy nagy méretű, hordó alakú űrhajó, rajta ablakok, azok mögött homályos alakok. Néhány további fény is megjelent a közelben az égen, és a nagyobb űrhajó magába vonzotta őket, mielőtt nagy sebességgel elhúzott volna.

1982. május 9-én innen egy kicsit északra, Aszahikavánál készült egy fénykép egy kalapszerű, kupolás tárgyról, amely fényes nappal tűnt fel a Taiszecuan Nemzeti Park környékén. Itt, a hegyek tövében kiváló lehetőség nyílik UFO-megfigyelésre.

UFO-k
Honsú

Fényképek készítésére a legjobb hely mégis Japán legnagyobb szigetén, Honsú déli részén van, Oszaka és Hirosima között.

Különös találkozás színhelye volt Szatima tartomány 1978. október 3-án, amikor is egy férfi felautózott egy hegytetőre, hogy rádiókapcsolatba lépjen néhány száz kilométerre lévő testvérével. De egészen mással lépett kapcsolatba.

Egy fénysugár világította meg az autót és lecsapott a kislányára, aki a hátsó ülésen szundikált. A kislányt narancssárga fény borította be. Az autó motorja lefulladt. Ekkor egy kis termetű, nagy fülű lény jelent meg az egyik ablaknál, mintha csak kapcsolatba akarna lépni az utasokkal. A rémült szemtanú agyában képek egész sorozata villant fel, ekkor azonban az autó hirtelen ismét működőképes lett, és a szemtanú elmenekült a helyszínről, még csak hátra sem nézve, hogy a kislánya jól van-e.

Néhány apróbb fizikai hatástól eltekintve (például fejfájás) mindkét szemtanú szerencsésen megúszta a találkozást.

Jó UFO-leső hely lehet egy tengerparti hegycsúcs, amelyről jó kilátás nyílik, de amint látjuk, a veszélyekről sem szabad elfeledkezni.

Rejtélyek szigete

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar