Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Az UFO-k által leginkább látogatott helyek a Földön 6.rész

img

Puerto Rico – Ez a kis sziget Florida és Venezuela között mágikus rituáléiról és a vuduval való kapcsolatáról híres. Ugyancsak gazdag hagyományokkal rendelkezik az UFO-k terén. Itt történt a valaha feljegyzett legagresszívabb és legfélelmetesebb ufótalálkozások némelyike.

1973 októberében San Juan főváros környékén összpontosult egy UFO-aktivitási hullám. A szemtanúk – köztük néhány rendőr – számos forgó fényt láttak, de voltak, akik távcsövön keresztül figyelték a jelenséget.

Október 28-án a Pedras folyónál egy fényfolt jelent meg az égen, belőle fénysugarak törtek elő, amelyek mintha az alant álló embereket vizsgálgatták volna. Ezután a fény elrepült a Fuentes Fluviales áramfejlesztő telep mellett, fenntartva azt a hagyományt, amely szerint az UFO-k gyakran kapcsolódnak ilyen helyekhez.

A történet legbrutálisabb része 1975 elején, a sziget északnyugati csücskében lévő Aguadilla környékén kezdődött. Ekkor sok olyan állat tetemét találták meg, amelyek gyanús körülmények között pusztultak el. A külső sérülésnek gyakran semmi jele sem volt, vért pedig soha nem lehetett látni.

Bár a gyanú rögtön a sziget ősi rituáléira terelődött, ez a jelenség már az 1960-as évek óta gyakori eleme az UFO-k rejtélyének, amikor is az USA középnyugati államaiban szarvasmarha tetemeket találtak, hasonlóan gyanús körülmények között. Néhány kutató szerint földönkívüliek fejlett sebészeti technika segítségével DNS-mintát vettek biológiai kísérleteikhez.

Csakúgy, mint Amerikában, az állatok elpusztulását Puerto Ricóban is hamarosan az UFO-jelenséggel hozták kapcsolatba. Az állatok pusztulásának időszakában rendszeresen UFO-k jelentek meg Mocában. Március 12-én például, pörgő fényfoltot láttak, április 6-án pedig az ufóaktivitás egész hulláma jelentkezett.

Ennek csúcspontja az volt, amikor Willie Lopez műsorvezető rádióműsorában élőben közvetítette észlelését. A Miramarban lévő stúdióból egy sárga csészealjat is látott az égen, benne pedig egy fényes alakot. Hamarosan rejtélyes áramkimaradások történtek a szigeten.

A kellemetlen találkozások talán legfurcsábbika történt 1975. április 28-án, hajnali fél négykor. Egy fényes tárgy jelent meg egy ház udvari árnyékszéke felett, és erős fénysugarakat bocsátott ki a föld felé. Ekkor a WC-ből lángok törtek elő. Sivító hangokat lehetett hallani, majd az UFO eltűnt.

UFO-k

1977-ben a földönkívüliek kezdték megmutatni magukat. Július 12-én Quebradillo mellett egy alacsony termetű, ám nagy, hegyes fülű, groteszk figura jelent meg egy ház mellett. Miután elzavarták onnan, felemelkedett a levegőbe, és a csodálkozó farmer szeme láttára elrepült a fák felett.

A találkozások száma azóta is növekszik. 1980-ra akkora mennyiséget ért el, hogy közvetlen kapcsolatot tételeztek fel az állatok pusztulása és a kis termetű humanoid lények között.

Március 3-án, hajnali 3.30-kor a Pedras folyónál egy család tagjai, egy öt lényből álló csapatot láttak, miután kutyájuk, megugatva a jövevényeket, felébresztette a családot. Ketten közülük 150 cm, a többiek azonban csak kb. egy méter magasak lehettek. Nekik is nagy, hegyes fülük volt, és valamiféle búvárruhára emlékeztető öltözetet viseltek.

Valamivel a talaj felett lebegve mozogtak, és úgy látszott, nagyon érdeklik őket a csirkék, mert fémlapokat lengettek a ketrec fölött, így akarták megkaparintani a baromfikat. Ugyanakkor szemtanúk a közelben láttak egy leszállt, harang alakú tárgyat, amelyben lények lebegtek. Egyikük magasra nőtt, de a legtöbben kis termetűek voltak. A szemtanúk szerint az egyik lény nőnemű volt.

Az UFO-megfigyelésre a sziget északi partja a legalkalmasabb. A helyi legendák szerint az UFO-k a víz alól, a Puerto Ricó-i árokból jönnek elő, itt ugyanis a parttól néhány kilométerre hirtelen mélyül a tenger. A sziget az egyik legkellemesebb UFO-figyelési hely: ha a megfigyelő nem észlel semmit, legalább napozik egy jót. – Rejtélyek szigete

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar