Az indigó és kristálygyerekek bölcsessége

Az indigó kifejezést 1975-óta használják  a különleges képességű gyermekek megnevezésére. Indigógyermekeknek nevezik az 1975 és 1995 között, kristálygyermekeknek pedig az 1995 után születetteket.

Általában minden gyermek nyitott a körülötte lévő világgal szemben, de ezek a gyerekek különleges adottságokkal rendelkeznek. 

Hogyan, miből lehet felismerni ezeket a gyermekeket? Az indigógyermekek „átlátnak” az embereken. Meg sem kell szólalni, de ők már tudják, hogy a velük szemben álló miféle ember, mik a szándékai. Ha valami bántja, vagy nyugtalanítja őket, akkor a feszültséget járkálással, végtagjaik mozgatásával oldják fel. Soknak közülük feltűnési viszketettsége van.

Az ilyen gyerekeket – mivel kilógnak társaik közül – megpróbálják fizikai módszerekkel, vagy gyógyszeres kezeléssel tompítani, nehogy rejtett összefüggéseket fedjenek fel az elbutított emberiségnek. Az indigó és kristálygyermekbe bele van fojtva a bölcsesség, a tudás. Akiknél viszont nem elég hatásos a tompítás, azoknál agresszivitás bukkan elő.

Verekedőssé, bajkeverővé válnak, előfordul, hogy fel akarják gyújtani az iskolát. Ezen a módon próbálják megváltoztatni a körülöttük lévő világot, mivel úgy érzik, hogy arra más lehetőségük nincs. Az ilyen gyerekek harciasak, lelkükben ég a vágy, agyuk az összefüggések között keres, kutat, gondolatuk mindig máshol jár.

Az iskolában közepesen, vagy rosszul teljesítenek, különösen a történelmi és természettudományi tárgyakból. Úgy érzik, a hallottakat ők már ismerik, a tanított ismeretek nagy része pedig nem felel meg a valóságnak. Emiatt gyakran kerülnek konfliktusba a tanárokkal. Csupán azokat az ismereteket akarják átvenni, amelyeket fel tudnak használni.

Ezek közé tartozik az írás, olvasás, egy vagy két idegen nyelv megtanulása. Az indigógyermekek megjelenése előtt is voltak hasonló célból születettek, őket fénymunkásoknak, vagy fénydolgozóknak hívták.

A kristálygyermekek teljesen mások, mint a fénymunkások, vagy az indigógyermekek. Sokkal nyugodtabbak, megértőbbek, odaadóbbak. Természetbarátok, állatkedvelők, imádnak olvasni, szeretnek játékokkal játszani, örömüket lelik abban, ha a természetet figyelhetik. Ezek a gyermekek egy új fajt, friss vérvonalat hoznak létre a Földön.

Az újszülöttek hatvan százaléka közéjük tartozik, a fiúk-lányok aránya nagyjából azonos. A kristálygyerekek gyakran látnak angyalokat, akik csak nekik jelennek meg. Ezek az angyalok valójában 7. dimenziós andromédaiak, akik nem fizikai lények. Megjelenésük esetén úgy tűnik, hogy szárnyakat viselnek. Ez azonban nem így van, a szárnyak illúzióját érzéki csalódás okozza.

Az illumináti ismeri a veszélyt, amit az indigó és kristálygyermekek jelentenek számára. Meg is tesz mindent annak érdekében, hogy képességeiket elfojtsa addig, ameddig a saját céljaira nem használja őket.

Ennek egyik módszere a védőoltásoknak álcázott tompító vegyületek, mérgek szervezetbe juttatása, amelyet minden gyermeknek kötelező módon be kell adni. Nem kell a gyerekkel mindjárt orvoshoz futni, ha furcsán viselkedik, látomásai vannak, vagy olyasvalamit tesz, ami a szülő számára meghökkentő.

Tudni kell, hogy ő más, mint a többi gyerek. Ahelyett, hogy vegyszereket tömnénk a gyermekünkbe, hallgassuk meg figyelmesen gondolatait, fontoljuk meg a szavait.

Felhasznált irodalom: Grüll Antal: ATLAN (Az emberiség eredete)