Állítása szerint a Marson harcolt egy amerikai katona

17 évet töltött a Marson, és most minden titkot elárul a földönkívüliekről egy nyugalmazott amerikai katona. 

A nyugalmazott tengerészgyalogos, aki csak Captain Kaye, vagyis Kaye kapitány néven emlegeti magát, nem kevesebbet állít, mint hogy egy szupertitkos küldetés részese volt a Marson. Kaye szerint őt és több tucat társát azért delegálták a vörös bolygóra, hogy az ott élő öt emberi kolóniát megvédjék a földönkívüliek támadásaitól.

A kapitányt állítólag egy nemzetközi szervezet, az Earth Defense Force szervezte be, akik nem csak Amerikából, hanem Kínából és Oroszországból is toboroztak jól képzett katonákat – írja a Mirror.

A gondos válogatás után Kaye kapitány szerint szigorú, három éves kiképzés is várt rá és társaira: megtanultak vezetni három különböző típusú űrsiklót és három bombázó repülőgépet is. A kiképzés pedig nem máshol zajlott, mint a Lunar Operations Commandon, vagyis egy másik szupertitkos űrbázison, ami a Szaturnusz holdján, a Titánon található. 

Kaye kapitány így állítása szerint összesen 20 évet töltött a világűrben a hazát, sőt az egész bolygót szolgálva, s azt mondja, a szolgálat végén, amikor visszatérhetett a Földre, még egy pazar búcsúbulit is szerveztek neki a Titánon. A nagyszabású partin pedig nem más volt a díszvendég, mint maga Donald Rumsfeld, védelmi miniszter. 

exopolitics.org/ Mirror /borsonline.hu