A Szent Grál és a földönkívüliek – Interjú dr. Johannes Fiebaggal 3.rész

(A második rész folytatása.) Ön annak az elméletnek is lelkes híve, miszerint az idegenek már a történelem előtti időkben is jelentős szerepet játszottak bolygónk sorsának alakulásában. Tudósként milyen erre utaló bizonyítékokat talál meggyőzőnek?

Úgy vélem, hogy az 580 millió évvel ezelőtt, a kambrium időszakban lejátszódott események akár egy idegen intelligencia beavatkozásának következményei is lehetnek.

A kambrium előtti időkből származó fosszíliák kizárólag algák és puhatestűek jelenlétére utalnak. Aztán hirtelen minden megváltozott… Egyszer csak komplex életformák tűntek elő a semmiből belső szervekkel, pikkelyekkel, csigolyákkal és koponyával.

A különböző fajok alapvető strukturális tulajdonságai mind 580 millió évvel ezelőtt, ugyanabban az időben jelentek meg a Földön. Ez azért elég különös, hiszen addig 570 millió éven át semmilyen számottevő változás nem következett be a fajok struktúrájában…

dr-johannes-fiebag03
dr. Johannes Fiebag

Mind a 26 phylae (a fajok testfelépítésének strukturális egységei) a kambrium kezdetén egyszerre jelent meg a bolygón, és ezek azóta is változatlanok. A kambrium idején bekövetkezett életforma-robbanás tehát pont az az esemény, amely egyértelműen utal egy külső, fundamentális, az evolúció menetét kontrolláló intelligenciára.

A rejtély kulcsát és a külső manipuláció bizonyítékait a génkészletben kell keresnünk. Az ismert állat- és növényfajok genotípusait szintén górcső alá vették. Már a gén-project első szakaszában fény derült arra, hogy az emberi gének túlnyomó többsége semmilyen funkciót nem lát el. Robert Shapiro, a világhírű biológus egyenesen haszontalan szemétnek titulálta a konkrét feladat nélküli géntömeget!

Ebben azonban korántsem lehetünk biztosak… Talán egyszerűen csak olyan genetikai nyelven íródtak, amelyet még nem sikerült megfejtenünk. Esetleg az evolúció során feleslegessé vált tulajdonságokért felelősek… A genetikusok legszívesebben tudomást sem vesznek a sok ismeretlen funkciójú génről, ami szerintem kész botrány! Itt a lehetőség, hogy végre az idegenek beavatkozásának nyomaira bukkanjunk, és mi nem élünk vele!

Egyik előadása során arról beszélt, hogy komolyan kell vennünk annak lehetőségét, hogy nemcsak Földünket, hanem magát az egész univerzumot is a földönkívüliek teremtették…

Alan Guth matematikus állt elő azzal az elmélettel, mely szerint laboratóriumi körülmények között létrehozott fekete lyukak segítségével akár új univerzumokat is képesek lennénk létrehozni.

universe

A legújabb kutatási eredmények szerint a Big Banget követően a mindenség gyors ütemben tágult, de idővel lassabb sebességre kapcsolt. A mi univerzumunk csupán egy a kozmoszban találhatók közül, amelyeket úgynevezett hamis vákuum választ el egymástól. Guth szerint egy univerzum megalkotásához csupán tíz kilogramm tömegű nagy energiájú elemi részecskére van szükségünk.

Ha az elemi részecskéknek ezt a tömegét egy mesterséges fekete lyukba préseljük és felrobbantjuk, akkor egy saját kis univerzumot kapunk, ami azonban nem a miénken belül, hanem egy teljesen új téridő kontinuumban helyezkedik el.

Ez a hipotézis, bármilyen őrültnek is hangozzék elsőre, felveti annak lehetőségét, hogy akár mi is egy ilyen földönkívüliek által létrehozott, laboratóriumi univerzum lakosai vagyunk!

 Vége

Hirdetés