Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

A sötétség ügynökei – A Men In Black rejtély 5.rész

/
image
img

De vajon kik ezek a titokzatos fekete ruhások? A megfigyelők két csoportról szólnak. Az egyik a kissé robotszerű mozgású és viselkedésű, de megjelenését tekintve emberhez hasonló személyek típusa.

A másik csoport inkább a földönkívüliekhez hasonlít, alacsonyak, szemük ovális és bőrük sötétebb, majdnem olajbarna. Tipikus esetben a fekete ruhások nem sokkal az UFO-észlelés után keresik fel a szemtanút, még jóval előbb, hogy az beszámolhatott volna az újságoknak vagy akár valamely UFO-kutató szervezet munkatársának.

Ebből az következik, hogy a látogatók más forrásból nyerik az információikat. Ezek a források meglehetősen megbízhatóak, mert a fekete ruhások pontosan tudnak minden apró részletről.

A látogatás általában akkor történik, amikor a szemtanú egyedül van a lakásában vagy az utcán. A fekete ruhások legtöbbször hárman vannak és csak kivételes esetekben vannak köztük nők.

Rendszerint félrevezetik a felkeresett személyeket, és azt állítják, hogy valamely hatóság, vagy a CIA, FBI, illetve a hadsereg tagjai. Öltözetük is ezt sugallja, ruházatuk pontosan megfelel egy titkos ügynök sztereotip viseletének. A ruhadarabok mindig tiszták, vasaltak és úgy tűnik, első alkalommal viseltek.

Esetenként mutatnak igazolványt, de mivel az emberek többsége nemigen látott azelőtt ilyet, ez nem bizonyíték. Azon ritka esetekben, amikor sikerül a személyazonosságuk után érdeklődni, mindig zsákutca várja a kutatókat.

Arcuk legtöbbször érzelemmentes, mozgásuk merev és gyakran bizonytalan. Mindig hűvösek és udvariasak, viselkedésük inkább fenyegető, mintsem barátságos, ám agresszivitásnak nyoma sincs bennük.

A beszélgetések nem társalgás, hanem kissé kihallgatás jellegűek és mindig tartalmaznak valamiféle fenyegetést. Habár gyakorta tesznek fel kérdéseket, ezekre a legtöbbször maguktól is tudják a választ.

Beszédük mindig tökéletes, ám szófordulataik gyakran nevetségesek. Több esetben olcsó krimikből vett mondatokat használnak. Jellemző továbbá, hogy a fekete ruhások csak hosszabb-rövidebb ideig működőképesek. Egy bizonyos idő eltelte után távozniuk kell, pirulákat kell bevenniük vagy vizet inniuk, de megfigyelték már azt is, hogy ilyenkor a látogatók mozgása és beszéde lelassul, továbbá erőtlenné válnak.

A fekete ruhás férfiak kedvelik a nagy fekete autókat, mint például a Cadillac vagy a Lincoln. A kocsik mindig vadonatújak, bár évjáratuk gyakran több tíz évvel ezelőtti. A rendszámtáblák utáni nyomozás mindig eredménytelen, a nyilvántartásokban nyoma sincs ilyen azonosítónak.

Gyakran állnak értetlenül és megbabonázva olyan hétköznapi dolgok előtt, mint például a golyóstoll vagy az evőeszközök. Egy alkalommal egy idegen betévedt egy étterembe és érdeklődve figyelte a többi embert. Amikor neki is meghozták, amit rendelt, nem tudott mit kezdeni az evőeszközökkel, és csak utánozni próbált másokat.

Végül a pincérnő segített neki, mire az illető olyan mohón kezdett enni, mintha legalább egy hete éhezne. Amikor az alkalmazott megkérdezte, hogy honnan érkezett, a fekete ruhás csak annyit válaszolt, hogy egy másik világból.

Vége

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar