Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

A sötétség ügynökei – A Men In Black rejtély 4.rész

/
image
img

Tudom, hogy mik az UFO-k – állította Albert Bender, egy amerikai UFO-kutató szervezet igazgatója. Sajnálatos módon azonban felfedezéseit nem oszthatta meg velünk, mert három fekete ruhás férfi fenyegette meg.

Bender saját újságjában, a Space Review-ben kívánta publikálni kutatási eredményeit, de mielőtt a nyilvánosság elé állt volna, elküldte felfedezésének vázlatát véleményezésre egy kollégájának.

A válasz három idegen megjelenése volt. Bender az otthonában tartózkodott, amikor váratlan szédülés fogta el és ezért ledőlt az ágyra. Hirtelen há-rom alakot vett észre, bár arról fogalma sem volt, hogy azok miként kerültek a lakásába. Mindegyik látogató feketébe volt öltözve, olyanok voltak akár a papok.

Egyforma kalapot viseltek, amely részben beárnyékolta az arcukat. Mindhármuk szeme izzott és egyenesen a kutatóra bámultak. Bender szerint ekkor szinte elviselhetetlen fejfájás tört rá. A hívatlan látogatók egyíke ezután telepatikusan megszólította. Közölte, hogy Bender feltételezései az UFO-k eredetéről és mibenlétéről helyesek. Az egyik fekete ruhás nyomatékként elővette Bender anyagát, amelyet barátjának küldött átnézésre.

Az idegen további információkat is közölt a kutatóval, amelyek megvilágítottak számára néhány, ez ideig homályos pontot az elméletében. Bender azonban nem örülhetett ennek, mert az ismeretlen felszólította, hogy ne beszéljen senkinek a felfedezéseiről.

Hasonlóan próbálták meg elhallgattatni Robert Richardsont is, aki egy nem mindennapi esettel kereste fel az APRO, egy amerikai UFO-kutató szervezet munkatársait. Richardson az egyik éjszaka hazafelé tartott kocsijával, amikor egy kanyarból kiérve nekiütközött egy UFO-nak, amely az úttesten állt.

Az űrhajó azonnal a levegőbe emelkedett és eltűnt. A rendőrség csak Richardson kocsijának féknyomait találta meg a helyszínen. A férfi azonban másnap visszatért és rábukkant egy kicsiny fémdarabra, amely szerinte a földönkívüli járműről vált le. Három nappal később két fekete ruhás férfi kereste fel Richardsont és tíz percen keresztül faggatták az esetről.

Nem igazolták magukat és furcsamód Richardson sem kérte őket erre. A látogatók nem voltak barátságtalanok és nem is fenyegették meg a férfit. Richardson megfigyelte a kocsijukat is: egy új állapotban lévő, de tizenöt éves Cadillac modellt látott. Megjegyezte ugyan a rendszámot, de arról kiderült, hogy az sosem került kiadásra.

Egy héttel később ismét két férfi érkezett, akik ezúttal megpróbálták meggyőzni Richardsont, hogy valójában semmi sem történt azon az estén. Erre ő elmondta, hogy már tájékoztatta az APRO kutatóit. Ekkor a fekete ruhások közölték vele, hogy amennyiben nem akarja, hogy a feleségének bántódása essék, akkor visszaadja azt a fémdarabot, amit az úton talált.

Richardson megdöbbent, hiszen a tárgyról csak ő és felesége, valamint két kutató tudott. Érdekes módon ez a két fekete ruhás férfi vadonatúj évjáratú autót használt.

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar