Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

A kristálykoponya titkai

1924-ben Mitchell Hedges kutató fogadott lánya, Anna le Guillon ásatás közben lelt rá erre a koponyára, amikor a mayani ásatásokat végezték Lubaantunban, a mai Belizben.

Az egész koponya egyetlen nagy kvarckristályból lett készítve. Radiokarbon vizsgálatot nem lehet végrehajtani a kristályon, így nem tudják meghatározni a korát.

Kutatók vizsgálták kaliforniai laboratóriumokban, majd hosszadalmas vizsgálatok után megállapították, hogy azok, akik ezt készítették, technikai tudásban legalább a mai kor színvonalán kellett, hogy álljanak, vagy pedig még ennél is fejlettebbnek kellett lenniük.

Ez a megállapítás csupán a fizikai elkészítési módra vonatkozott. Arról, hogy tulajdonképpen mire is képes ez a koponya, arról nem tudtak meg semmit. Mikroszkóppal vizsgálták a felszínét, olyan karcolásokat, véseteket, vagy töréseket kerestek rajta, amiből megállapítható lett volna a készítési technológia. A vezető restaurátor elmondása szerint a mikroszkópos vizsgálatok a felületén a legcsekélyebb mértékű karcolást sem tudták kimutatni.

Mivel nem tudták megállapítani készítésének módját, nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a mai technikával ezt, ilyen formában nagyon nehezen lehetne csak elkészíteni. Mégpedig azért, mert ahhoz, hogy azt a finomságot elérjék, amivel ezt a koponyát készítették, egy mai ember 300 év alatt tudná csak megcsinálni, vagy 6 ember együttes munkával 50 év alatt.

Csiszolási technikával ilyet létrehozni szinte lehetetlen, mert a kristály keménységű anyagot a ma ismert eszközök közül csak gyémántszerszámokkal lehetne vésni. A gyémánttal kifaragott gömbformát aztán számtalan, víz, és homok oldatával végzett csiszolási eljárásnak kellene alávetni, de ennek nyomait a korszerű mikroszkópokkal bizonyára észlelni lehetett volna.

Ilyen finom felületet csak olvasztási technológiával lehetne készíteni, ami mai ismereteink szerint lehetetlen. A kristálykoponyából nemcsak ez az egy létezik, összesen 13 található belőlük szerte a világban. A Vatikánban, és egy-két múzeumban is van néhány, de ezek nem olyan nagyok, nem annyira finom, részletes kidolgozásúak. Az összes koponya közül a legjelentősebb a hedgesi, mivel anatómiailag ez teljesen tökéletes.

Ez a koponya az egyetlen, amely két darabból áll, és az állkapocs mozgatható. Az összes többinél a fogakat csupán rávésték a tömör koponyára. A koponya az egész emberiséget jelképezi szerte a világegyetemben. Szimbolizálja testvériségünket, összetartozásunkat egymással, az összes emberi fajjal. A női koponya lett kiválasztva erre a jelképes célra, mivel az anya jelenti a bölcsőt, az újjászületést, az élet forrását.

A koponyának az anyaga földi eredetű, a kristály Atlantiszról való. Leginkább a világegyetem szuper komputeréhez lehet hasonlítani. Ezt a koponyát Atlantiszon készítették az ott élő atlantisziak a Szíriusz A-ról származó lények segítségével. Később a szíriusziak másoltak egyet ebből a koponyából, de annak az állkapcsa már nem volt mozgatható. Ezt a másolatot elvitték magukkal a saját világukba.

A hedgesi koponyát fénnyel, hanggal, telepátiával be lehet kapcsolni, működésbe lehet hozni. Ha valaki belenéz, gondolattal tud benne keresgélni, lapozgatni, úgy, mint egy könyvben. Tiszta, éles kép rajzolódik ki előtte, melyeket a szem fókuszálásával lehet lapozni. Vissza lehet menni vele a múltba, és mozgó képekben – amolyan filmként – be lehet tekinteni mindazon irányba, amelybe el akar barangolni a képzelet.

Segítségével beszélgetni, kapcsolatot létesíteni is lehetséges más galaxisokban élő lényekkel. Ezek a koponyák tulajdonképpen csillagkapuk, kvantum szerszámok, amelyekkel lehetséges a különböző galaxisok közötti kapcsolatfelvétel. Ez az emberi méretű koponya volt a központi agy, a kisebbek pedig afféle alállomásként csatlakoztak hozzá.

Ezek a kisebb koponyák kb. alma nagyságúak. Isteni, számunkra felfoghatatlan erők lakoznak ebben a koponyában. Vannak idők, mikor ezek az erők csak úgy eltűnnek, majd visszatérnek, s ilyenkor a koponya rejtélyes dolgokra képes. Atlantiszon a koponyát negatív dolgok végrehajtásához is használták az ott hatalmon lévők, de ez már az atlantisziak történetének vége felé történt.

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar