Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Újrajátszaná 9/11-et egy üzletember, hogy fényt derítsen az igazságra

img

Egy online adománygyűjtő oldalon keres támogatókat hajmeresztő terve megvalósításához egy Thaiföldön élő amerikai üzletember.

Paul Salo másfél millió dollárt próbál meg összekalapozni egy nyugdíjba készülő Boeing 747-esre, egy lebontásra váró épületre, plusz a járulékos költségekre, hogy újrajátszhassa a szeptember 11-i terrortámadást, és kiderítse, vajon tényleg a hivatalos verzió szerint történt-e mindent, vagy a kételkedőknek van igazuk.

szept 11

„Ha bármiben is kételkedsz 9/11-el kapcsolatban, itt az idő, hogy bebizonyítsuk: tévedsz, vagy azt, hogy neked van igazad” – mondja videoüzenetében Salo.

Az újrajátszást egy elhagyatott helyen fekvő, de a World Trade Center (WTC) tornyaihoz hasonló épülettel végezné el, robotpilóta segítségével, természetesen úgy, hogy senkinek ne eshessen bántódása.

A gép csurig lesz töltve üzemanyaggal, és több, mint 800 km/h sebességgel fog haladni, csakúgy ahogy a New York-i terrortámadás hivatalos jegyzőkönyvei szerint, a terroristák által eltérített gépek. Odafigyelnének a hírhedten gyanús részletekre is: mi történik a fekete dobozokkal, vagy hogy épen maradhatnak-e útlevelek a robbanásban.

Salo hisz benne, hogy sikerülhet a 15 évvel ezelőttivel megegyező fizikai hatást előidézni.

„Ha az épületen csak egy füstölgő lyuk lesz a becsapódás után, tudhatjuk, hogy az egész átverés volt” – mondja.

Az üzletember azt állítja, hogy a thai kormánnyal tárgyalt már lehetséges épületekről, és repülőgépekről is, de egyelőre semmiről sincs megállapodás. Ha azonban összejön a pénz, a tervet végrehajtják, a világ bármelyik pontján – ígéri.

2001. szeptember tizenegyedikén, két eltérített utasszállító gép csapódott a WTC ikertornyaiba. Közel háromezer ember halt meg, majd megkezdődött az Egyesült Államok terror elleni háborúja először Afganisztánban, majd Irakban.

Az elképesztő támadás után első sokkja után, sokakban merültek fel kérdések. Hogyan hajthatták végre az akciót gyakorlatilag fegyvertelen, nagyon alap pilótajártassággal rendelkező terroristák? Miért omlottak össze a felhőkarcolók?

forrás:24.hu/The Sun

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar